Er du lei av å prøve å forstå noe komplisert kryptokonsept med vanskelige vilkår på det? Eller kanskje du allerede forstår Bitcoin og selskap, men du vil vite nyheter og til og med le med interessant innhold om det? Sjekker du allerede prisene og den lange listen over kryptoer, men vil ha noen mer enkle perspektiver og analyser? Er du en ny bruker eller en handelsmann? Kjeder du deg? Er du gal? Leser du dette med en kommersiell stemme?

Vi har tingen for deg! Og selvfølgelig er den fantastiske tingen dette, vår splitter nye blogg hvor du kan lese veldig interessant innhold, lære på de mest enkle måtene uten ordrike eller tekniske setninger og til og med stille oss de vanskelige spørsmålene du har fortsatt omtrent Bitcoin, kryptovalutaer, lommebøker, blokkjeder, desentraliserte systemer og kryptoverdenen generelt. Vi kan svare dem på dødelig språk, og du vil endelig forstå mange ting!

For ja, vi vet noe om kryptoverdenen siden Alfacash har jobbet med kryptobørsvirksomhet siden 2012. Vi har utvekslet $334M så langt, vi har behandlet 590.000 ordrer til dags dato, og vi jobber for øyeblikket med 28 kryptovalutaer, inkludert Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Ripple, Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZEC), Monero (XMR), Tether (USDT) og EOS.

I tillegg tilbyr vi også tjenestene til Alfacoins, et Bitcoin og betalingsbehandlingssystem for kryptovaluta, og Alfatop, den enkleste måten å fylle på den forhåndsbetalte mobiltelefonen din med kryptovalutaer, tilgjengelig for 188 land over hele verden.


Du kan vokse og ha det gøy med oss!

Vi er Alfacash, og vi er forpliktet til å hjelpe deg nå. Kryptovalutatoget drar til fremtiden, og du vil ikke bli etterlatt, min venn. Hver dag har vi nyheter og noe å lære i dette økosystemet fordi det vokser i et veldig raskt tempo:

  • +366 milliarder i total markedsverdi (CoinMarketCap)
  • +6.500 kryptokurver (CoinMarketCap)
  • +19.600 arenaer som godtar kryptovalutaer (CoinMap)
  • +1.810 blockchain-jobber på Glassdoor
  • +2.013 kryptovalutajobber på LinkedIn

Pluss, mye mer. Store navn som Google, Microsoft, IBM, Amazon, Toyota, Walmart og til og med Burger King og Starbucks er allerede inne i blockchain-verdenen, og tester nye produkter basert på denne teknologien, og i noen tilfeller godtar de kryptovalutaer.

Nå kan du oppdage denne fascinerende tingen sammen med oss! Nyt våre nyheter, kryptovalutaomtaler og analyse, pedagogisk innhold og morsomme og interessante artikler og lister i kryptokulturseksjonen. I tillegg, hjemme hos oss, du kan finne et rom for å spørre oss om hva du vil.

Vi har spesialinnhold hver dag, og selvfølgelig venter vi spent på tilbakemeldingene dine. Jubel!

Author

I'm a literature professional in the crypto world since 2016. It doesn't sound very compatible, but I've been learning and teaching about blockchain and cryptos for international portals since then. After hundreds of articles and diverse content about the topic, now you can find me here on Alfacash, working for more decentralization.

nb_NONorsk bokmål