Nøkkelen til å oppnå det store målet om å overholde lovene om AML (hvitvasking av penger) og CFT (bekjempelse av finansiering av terrorisme) er prosessen med KYC (Know Your Customer), men det kan være litt tungvint i de fleste tilfeller.

Heldigvis, nå tilbyr vi deg denne prosessen optimalisert og best enn noensinne fordi vår nylig lanserte Alfacash Store samarbeidet med AML-overholdelse og ledende leverandør av svindel Sum og substans (Sumsub). Dette lar deg bekrefte identiteten din automatisk og i løpet av få minutter, slik at du kan begynne å handle hva du vil i Alfacash Store-plattformen med topp sikkerhet og overholdelse av regelverk.

De Sumsub plattformen er utstyrt med verktøy for delvis automatisk verifisering samt for kontroller basert på menneskelig gjennomgang som er i samsvar med gjeldende estisk lovgivning om ikke-ansikt til ansikt kundeidentifikasjon, dvs. ekspertkunnskap forbedret med AI og maskinlæring.

Dette partnerskapet vil la oss tilby deg den beste og raske servicen og støtten fra nå av, og gi deg lettelse for å handle kryptovalutaer uten juridisk problem og ytterligere innsats.

Nyttige nye funksjoner

  • Tilgjengelig fra Europa til hele verden: støtte for 6500+ typer dokumenter fra 220+ land og territorier
  • 100% automatisk bekreftelse på maksimalt 15 minutter
  • Få dokumenter og krav, tilgjengelig selv fra telefonen
  • Fullstendig forskriftsmessig i samsvar med EUs 5. AML-direktiv (om virtuelle valutaer) og estiske AML-lover
  • Nøyaktig beskyttelse av personopplysninger i henhold til europeiske lovbestemmelser (GDPR)
  • 24/7 supportteam klar til å hjelpe med bekreftelse i tilfelle problemer

Hvordan vil det være prosessen?

  • Enkelt og raskt: begynn å fylle ut vårt vennlige spørreskjema, og vent 3-5 minutter på bekreftelsen
  • Du trenger bare ID, telefonnummer, adressebevis og en fin selfie
  • Når du har bestått Sumsub automatiske sjekker, vil du kunne begynne å handle kryptovaluta umiddelbart og nyte våre spesielle programmer og rabatter!

Implementering av nyttige, vennlige og raske KYC-prosedyrer er en topprioritet i år for vår kryptolisensierte virksomhet. Kryptovalutaene utvikler seg og tilpasser seg hverdagen vår, så vi må ønske dem velkommen med tillit og effektivitet.

Kom og la oss ta på denne fantastiske reisen sammen!

Author

I'm a literature professional in the crypto world since 2016. It doesn't sound very compatible, but I've been learning and teaching about blockchain and cryptos for international portals since then. After hundreds of articles and diverse content about the topic, now you can find me here on Alfacash, working for more decentralization.

nb_NONorsk bokmål