Teknisk sett hadde vi allerede Brexit i januar i fjor. Imidlertid er det for tiden (og til slutten av desember) en "tilpasningsperiode" for innbyggerne og selskapene, der regjeringen jobber med sine lover og forhold til EU for fremtiden. Og en av tingene de forbereder er nye regler for stablecoins og Central Bank Digital Currency (CBDC).

I følge en ny kunngjøring by Her Majesty’s Treasury (HM Treasury), the UK is planning to remain as “an open, attractive international financial centre”, and for that, de vil levere nye tiltak angående ny økonomisk teknologi, som stallmynt og CBDC.

I tillegg gleder de seg til å tiltrekke seg nye utenlandske investorer og fintech-selskaper til landet ved å tilby klare og vennlige forskrifter. Rishi Sunak, kansler for HM Treasury, kommenterte det:

“Vi starter et nytt kapittel i historien om finansielle tjenester og fornyer Storbritannias posisjon som verdens fremste finansielle sentrum. Ved å ta så mange likeverdighetsbeslutninger som mulig, i mangel av klarhet fra EU, gjør vi det som er riktig for Storbritannia og gir selskaper sikkerhet og stabilitet.

Det sies at de nye tiltakene kan påvirke selskaper, banker, bygningsselskaper, kapitalforvaltere og livsforsikringsselskaper. Utover det økonomiske, vil Storbritannia også opprette den første Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD) for å oppfylle miljømål, hvilke tiltak som vil begynne å være aktive i 2023. Sannsynligvis betyr dette at tiltakene om stallmynt vil være klare av samme år.

Jobber for å kryptere dette 2020

I mellomtiden vil statskassen være i samtaler med Bank of England for å vurdere det generelle utslippet av CBDC over hele verden som et supplement til kontanter, og hvordan de vil fungere i landet.

Bildet er tatt av Free-Photos fra Pixabay

Når det gjelder stallmynter, de anser at disse kan gjøre betalingene billigere og raskere og planlegger å "utnytte potensielle fordeler" av det; selv om å ta kontrollen over mulige risikoer ved å lage et rammeverk med minimumsstandarder for utslipp og bruk.

Det er verdt å nevne at Financial Conduct Authority (FCA) forrige måned utestengt i landet de finansielle kryptokurrencyderivatene for private investorer, siden de ikke anser slike instrumenter som trygge.

Så det nye regelverket kan komme med noen nye forbud mot risikofylte verktøy i CBDC og stallmynter, også veldig relatert til det svært risikofylte DeFi-applikasjoner.


Utvalgt bilde av succo / Pixabay


Vil du handle BTC, ETH og andre tokens? Du kan gjøre det trygt på Alfacash! Og ikke glem at vi snakker om dette og mange andre ting på våre sosiale medier.

Twitter * Telegram * Instagram * Youtube *Facebook  * Vkontakte

Author

I'm a literature professional in the crypto world since 2016. It doesn't sound very compatible, but I've been learning and teaching about blockchain and cryptos for international portals since then. After hundreds of articles and diverse content about the topic, now you can find me here on Alfacash, working for more decentralization.

nb_NONorsk bokmål