Det er et uunngåelig faktum nå: Dogecoin og WallStreetBets (WSB) er trendy siden slutten av januar. Og de vil nok holde sånn en stund. Den gode nyheten om det er - i krypto-verdenssaken - det betyr prisoppgang. Akkurat som med disse to tokens denne uken.

Vent, sa du "to tokens"? WSB er et token nå? Tilsynelatende, ja. CoinMarketCap (CMC) lanserte sin egen parodi eiendel om det siden alt startet. Dette WSB-tokenvolumet har vokst 1,162% de siste sju dagene, med en pris på $483... hvis det bare eksisterte, selvfølgelig. Du finner det uttrykket “Alle UR MeMes R tilhører oss og Charmander-marth !!!!! 111”, og du blir også rickrollet.  

CMC er imidlertid ikke den eneste som er interessert i WSB. Noen opprettet allerede et ekte og homonymt token på blockchain av Waves, ledsaget til og med av et eget nettsted som forklarte hele revolusjonen med GameStop (og inkludert en veldig dårlig "papir"). Det er 1b WSB-mynter på Waves, men vi anbefaler ikke å investere i det. Ikke engang om hver mynt koster rundt $0.00020.

I mellomtiden, Elon Musk gjorde det igjen (en annen igjen): tvitret han noe lyst med Dogecoin (DOGE) og sendte prisen til himmelen. Det er etter å ha “#Bitcoin”I biografien i rundt en uke. Nå erklærte han at Dogecoin er "folks krypto" og reiste den opp for sine 45,4 millioner tilhengere.

Som et resultat, Dogecoin opplevde et møte på over 58% på få timer. Fra $0.036 løp til $0.057 per token i dag. Hvilke er sannsynligvis gode nyheter for sine lojale investorer?

Mer om Dogecoin og WallStreetBets

Kanskje det ikke er noe seriøst kryptokurrencyprosjekt på WSB, men bevegelsen vokser generelt. Før GameStop-episoden startet hadde denne gruppen i Reddit 1,9 millioner brukere, og nå teller de over 8,5 millioner. Det er en fantastisk 347% + økning i løpet av noen dager.

I tillegg er hedgefondene så bekymret for dem at selskapet Thinknum Alternative Data (og andre, som Nomura) har en nytt stjerneverktøy for disse firmaene: rapporter og programvare som rangerer de mest nevnte aksjene på WSB og Reddit generelt. Bare for å være forberedt på det verre.

kvinne-pc-telefon-krypto

Kanskje de burde bruke Twitter også fordi i det minste Dogecoin teller nå med en #DogeArmy fast bestemt på å bringe dette token til en dollar. Kontoen @DogecoinRise, med 207 000 følgere, markedsfører den; og det er også en "Dogecoin to $1-bevegelse" (@yismanpicks) med 16,5 tusen følgere som gjør det.

Hele denne episoden med Dogecoin og WallStreetBets kan være en film en dag. Og vi mener det fordi grunnleggeren av WSB allerede solgt sin historie til filmproduksjonsselskapet RatPac Entertainment.

Utvalgt bilde av NASA-Imagery / Pixabay


Vil du eie DOGE før du går glipp av sprøytenarkomanen? Tjen $10 doggies i vår gave på Alfacash! Og ikke glem at vi snakker om dette og mange andre ting på våre sosiale medier.

Twitter * Telegram * Facebook * Instagram * Youtube * Vkontakte

Author

I'm a literature professional in the crypto world since 2016. It doesn't sound very compatible, but I've been learning and teaching about blockchain and cryptos for international portals since then. After hundreds of articles and diverse content about the topic, now you can find me here on Alfacash, working for more decentralization.

nb_NONorsk bokmål