Ben je het zat om te proberen een ingewikkeld crypto-concept met moeilijke termen erop te begrijpen? Of misschien begrijp je Bitcoin en bedrijf al, maar wil je nieuws weten en zelfs lachen met interessante inhoud erover? Controleer je de prijzen en de lange lijst met crypto's al, maar wil je wat meer rechttoe rechtaan perspectieven en analyses? Bent u een nieuwe gebruiker of een handelaar? Verveel je je? Ben je kwaad? Lees je dit met een commerciële stem?

Wij hebben het ding voor jou! En dat wonderlijke is natuurlijk dit, onze gloednieuwe blog waar je zeer interessante inhoud kunt lezen, op de meest eenvoudige manieren kunt leren zonder omslachtige of technische zinnen en ons zelfs die lastige vragen kunt stellen je hebt nog steeds ongeveer Bitcoin, cryptocurrencies, portemonnees, blockchains, gedecentraliseerde systemen en de crypto-wereld in het algemeen. We kunnen ze in sterfelijke taal beantwoorden en je zult eindelijk een heleboel dingen begrijpen!

Want ja, we weten iets over de crypto-wereld, sinds Alfacash werkt sinds 2012 aan de crypto-uitwisselingsactiviteiten. We hebben tot nu toe $334M uitgewisseld, we hebben tot nu toe 590.000 bestellingen verwerkt en we werken momenteel met 28 cryptocurrencies, waaronder Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Ripple, Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZEC), Monero (XMR), Tether (USDT) en EOS.

Daarnaast bieden wij ook de diensten van: Alfamunten, een Bitcoin en cryptocurrency betalingsverwerkingssysteem, en Alfatop, de gemakkelijkste manier om uw prepaid mobiele telefoon op te waarderen met cryptocurrencies, beschikbaar voor 188 landen over de hele wereld.


Je kunt bij ons groeien en plezier hebben!

We zijn Alfacash en we doen er alles aan om u nu te helpen. De cryptocurrency-trein vertrekt naar de toekomst en je wilt niet achterblijven, mijn vriend. Elke dag hebben we nieuws en iets om te leren in dit ecosysteem, omdat het in een heel snel tempo groeit:

  • +366 miljard totale marktkapitalisatie (CoinMarketCap)
  • +6.500 cryptocurrencies (CoinMarketCap)
  • +19.600 locaties die cryptocurrencies accepteren (CoinMap)
  • +1.810 blockchain-functies op Glassdoor
  • +2.013 vacatures voor cryptocurrency op LinkedIn

Bovendien nog veel meer. Grote namen zoals Google, Microsoft, IBM, Amazon, Toyota, Walmart en zelfs Burger King en Starbucks zijn al in de blockchain-wereld, testen nieuwe producten op basis van deze technologie en accepteren in sommige gevallen cryptocurrencies.

Nu kun je dit fascinerende ding samen met ons ontdekken! Geniet van ons nieuws, cryptocurrency-recensies en -analyses, educatieve inhoud en leuke en interessante artikelen en lijsten in onze Crypto-cultuursectie. Daarnaast, bij ons thuis, u kunt een ruimte vinden om ons alles te vragen wat u maar wilt.

We hebben elke dag speciale inhoud en we wachten natuurlijk met spanning op je feedback. Proost!

Author

I'm a literature professional in the crypto world since 2016. It doesn't sound very compatible, but I've been learning and teaching about blockchain and cryptos for international portals since then. After hundreds of articles and diverse content about the topic, now you can find me here on Alfacash, working for more decentralization.

nl_NLNederlands