De sleutel tot het bereiken van het grote doel van compliantie voor AML (Anti-witwassen van geld) en CFT (bestrijding van de financiering van terrorisme) is het proces van KYC (Know Your Customer), maar dit kan in de meeste gevallen nogal omslachtig zijn.

Gelukkig bieden we je dit proces nu geoptimaliseerd en beter dan ooit omdat onze onlangs gelanceerde Alfacash Store een partnerschap aangegaan met AML-compliance en toonaangevende leverancier van fraudebestrijding Som & Substantie (Sumsub). Hiermee kunt u uw identiteit automatisch en in slechts enkele minuten verifiëren, zodat u kunt beginnen met handelen wat u maar wilt in het Alfacash Store-platform met eersteklas beveiliging en naleving van de regelgeving.

De Sumsub platform is uitgerust met tools voor gedeeltelijk automatische verificatie en voor controles op basis van menselijke beoordeling die voldoet aan de huidige Estse wetgeving inzake niet-persoonlijke klantidentificatie, dwz deskundige kennis verbeterd met AI en machine learning.

Door deze samenwerking kunnen wij u vanaf nu de beste en snelle service en ondersteuning bieden, en u de verlichting van de handel in cryptocurrencies geven zonder enig juridisch probleem en verdere inspanningen.

Handige nieuwe functies

  • Beschikbaar van Europa tot de hele wereld: ondersteuning voor 6500+ soorten documenten uit 220+ landen en gebieden
  • 100% automatische verificatie in maximaal 15 minuten
  • Weinig documenten en vereisten, zelfs toegankelijk vanaf uw telefoon
  • Volledig in overeenstemming met de EU 5e AML-richtlijn (over virtuele valuta) en Estse AML-wetten
  • Nauwkeurige bescherming van persoonsgegevens volgens Europese wettelijke voorschriften (GDPR)
  • 24/7 ondersteuningsteam klaar om te helpen met verificatie in geval van problemen

Hoe zal het proces zijn?

  • Makkelijk en snel: begin met het invullen van onze vriendelijke vragenlijst en wacht 3-5 minuten op de verificatie
  • Je hebt alleen je ID, telefoonnummer, adresbewijs en een leuke selfie nodig
  • Zodra u geslaagd bent voor de automatische controles van Sumsub, kunt u onmiddellijk beginnen met handelen in cryptocurrencies en genieten van onze speciale programma's en kortingen!

Het implementeren van nuttige, vriendelijke en snelle KYC-procedures is dit jaar een topprioriteit voor onze crypto-gelicentieerde activiteiten. De cryptocurrencies evolueren en passen zich aan ons dagelijks leven aan, dus we moeten ze met vertrouwen en efficiëntie verwelkomen.

Kom en laten we samen deze geweldige reis maken!

Author

I'm a literature professional in the crypto world since 2016. It doesn't sound very compatible, but I've been learning and teaching about blockchain and cryptos for international portals since then. After hundreds of articles and diverse content about the topic, now you can find me here on Alfacash, working for more decentralization.

nl_NLNederlands