Om 2021 te beginnen, heeft Alfacash nu de ondersteuning van 28+ verschillende cryptocurrencies uitgebreid door de volgende vijf populaire ERC-20 toe te voegen DeFi-tokens onmiddellijk beschikbaar zijn voor de handel:

  • Verpakt Bitcoin
  • Uniswap
  • Dai
  • Maker
  • Jaar Financiën

Het kopen en verkopen van cryptocurrency is nog nooit zo eenvoudig geweest met Alfacash en het is onze topprioriteit om hoge veiligheids- en vertrouwelijkheidsnormen te garanderen. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die cryptocurrency moet kopen, verkopen en uitwisselen; en ook overboekingskosten op een bankrekening tegen minimale kosten.

Wat kunt u voor de toekomst verwachten?

  • Ondersteuning voor internationale bankpassen wereldwijd (in / uitbetaalfuncties)
  • Ons eigen kaartprogramma voor 2021
  • Kortingen, speciale programma's en meer verrassingen
  • Vind de volledige lijst met ondersteunde cryptocurrencies hier

Om deel te nemen aan het gesprek, kun je Alfacash volgen op Telegram en Twitter

Proost van het Alfacash-team!

Author

I'm a literature professional in the crypto world since 2016. It doesn't sound very compatible, but I've been learning and teaching about blockchain and cryptos for international portals since then. After hundreds of articles and diverse content about the topic, now you can find me here on Alfacash, working for more decentralization.

nl_NLNederlands