Är du trött på att försöka förstå något komplicerat kryptokoncept med svåra termer på det? Eller kanske förstår du redan Bitcoin och företag, men vill veta nyheter och till och med skratta med intressant innehåll om det? Kolla du redan priserna och den långa listan över kryptor men vill ha mer enkla perspektiv och analyser? Är du en ny användare eller en näringsidkare? Är du uttråkad? Är du arg? Läser du detta med en kommersiell röst?

Vi har saken åt dig! Och, naturligtvis, den underbara saken är detta, vår helt nya blogg där du kan läsa mycket intressant innehåll, lära dig på de enklaste sätten utan ordliga eller tekniska fraser och till och med ställa till oss dessa knepiga frågor du har fortfarande cirka Bitcoin, kryptovalutor, plånböcker, blockkedjor, decentraliserade system och kryptovärlden i allmänhet. Vi kan svara dem på dödligt språk och du kommer äntligen att förstå många saker!

För ja, vi vet något om kryptovärlden, sedan Alfacash har arbetat med krypto-utbytesverksamheten sedan 2012. Vi har hittills bytt $334M, vi har bearbetat 590.000 beställningar hittills och vi arbetar för närvarande med 28 kryptovalutor, inklusive Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Ripple, Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZEC), Monero (XMR), Tether (USDT) och EOS.

Dessutom erbjuder vi också tjänster från Alfacoins, ett betalningssystem för Bitcoin och kryptovaluta, och Alfatop, det enklaste sättet att fylla på din förbetalda mobiltelefon med kryptovalutor, tillgänglig för 188 länder runt om i hela världen.


Du kan växa och ha kul med oss!

Vi är Alfacash och vi är engagerade i att hjälpa dig nu. Kryptovalutatåget avgår till framtiden, och du vill inte vara kvar, min vän. Varje dag har vi nyheter och något att lära oss i detta ekosystem eftersom det växer i riktigt snabb takt:

  • +366 miljarder i totalt börsvärde (CoinMarketCap)
  • +6.500 kryptovalutor (CoinMarketCap)
  • +19.600 platser som accepterar kryptovalutor (CoinMap)
  • +1.810 blockchain-jobb på Glassdoor
  • +2.013 kryptovalutajobb på LinkedIn

Plus, mycket mer. Stora namn som Google, Microsoft, IBM, Amazon, Toyota, Walmart och till och med Burger King och Starbucks är redan in i blockchain-världen och testar nya produkter baserat på denna teknik och i vissa fall accepterar kryptovalutor.

Nu kan du upptäcka denna fascinerande sak tillsammans med oss! Njut av våra nyheter, granskningar och analyser av kryptovaluta, utbildningsinnehåll och roliga och intressanta artiklar och listor i vårt kryptokultursektion. Förutom, i vårt hem, du kan hitta ett utrymme för att fråga oss vad du vill.

Vi har speciellt innehåll varje dag och naturligtvis väntar vi ivrigt på din feedback. Skål!

Author

I'm a literature professional in the crypto world since 2016. It doesn't sound very compatible, but I've been learning and teaching about blockchain and cryptos for international portals since then. After hundreds of articles and diverse content about the topic, now you can find me here on Alfacash, working for more decentralization.

sv_SESvenska