Nyckeln till att uppnå det stora målet att överensstämma med AML (anti-penningtvätt) och CFT (bekämpa finansiering av terrorism) är KYC-processen (Know Your Customer), men det kan vara besvärligt i de flesta fall.

Lyckligtvis, nu erbjuder vi dig den här processen optimerad och bäst än någonsin eftersom vår nyligen lanserade Alfacash Store samarbetar med AML-efterlevnad och ledande leverantör av bedrägerier Sum & Substance (Sumsub). Detta låter dig verifiera din identitet automatiskt och på bara några minuter, så att du kan börja handla vad du än vill i Alfacash Store-plattformen med toppmodern säkerhet och regelefterlevnad.

De Sumsub plattformen är utrustad med verktyg för delvis automatisk verifiering samt för kontroller baserade på mänsklig granskning som överensstämmer med gällande estnisk lagstiftning om icke-ansikte-mot-ansikte kundidentifiering, dvs.

Detta partnerskap låter oss erbjuda dig den bästa och snabba servicen och supporten från och med nu, och ge dig befrielse från handel med kryptovalutor utan några juridiska problem och ytterligare ansträngningar.

Användbara nya funktioner

  • Tillgängligt från Europa till hela världen: stöd för 6500+ dokumenttyper från 220+ länder och territorier
  • 100% automatisk verifiering på högst 15 minuter
  • Få dokument och krav, även från din telefon
  • Fullt reglerande i enlighet med EU: s femte AML-direktiv (om virtuella valutor) och estniska AML-lagar
  • Noggrant skydd av personuppgifter enligt europeiska lagar (GDPR)
  • 24/7 supportteam redo att hjälpa till med verifiering vid eventuella problem

Hur kommer det att bli processen?

  • Enkelt och snabbt: börja fylla i vårt vänliga frågeformulär och vänta 3-5 minuter på verifieringen
  • Du behöver bara ditt ID, telefonnummer, adressbevis och en trevlig selfie
  • När du har klarat Sumsubs automatiska kontroller kan du börja handla kryptovalutor direkt och njuta av våra specialprogram och rabatter!

Implementering av användbara, vänliga och snabba KYC-procedurer är högsta prioritet i år för vår krypto-licensierade verksamhet. Kryptovalutorna utvecklas och anpassar sig till vår vardag, så vi måste välkomna dem med tillit och effektivitet.

Kom och låt oss ta den här fantastiska resan tillsammans!

Author

I'm a literature professional in the crypto world since 2016. It doesn't sound very compatible, but I've been learning and teaching about blockchain and cryptos for international portals since then. After hundreds of articles and diverse content about the topic, now you can find me here on Alfacash, working for more decentralization.

sv_SESvenska