Det finns ett oundvikligt faktum nu: Dogecoin och WallStreetBets (WSB) är trendiga sedan slutet av januari. Och de kommer nog att hålla så länge. De goda nyheterna om det är - i kryptovärldens fall - det betyder prisuppgångar. Precis som med dessa två tokens den här veckan.

Vänta, sa du "två tokens"? WSB är en symbol nu? Tydligen ja. CoinMarketCap (CMC) lanserade sin egen paroditillgång om det sedan allt började. Denna WSB-tokenvolym har ökat 1 162% under de senaste sju dagarna med ett pris på $483... om det bara fanns, förstås. Du hittar det frasen "Alla UR MeMes R tillhör oss och Charmander-marth !!!!! 111" och du kommer också att bli rickrolled.  

CMC är dock inte den enda som är intresserad av WSB. Någon skapade redan en riktig och homonym token på blockkedjan för Waves, åtföljd till och med av sin egen webbplats som förklarar hela revolutionen med GameStop (och inklusive en mycket dålig "vitbok"). Det finns 1b WSB-mynt på Waves, men vi rekommenderar inte att investera i det. Inte ens om varje mynt kostar cirka $0.00020.

Under tiden, Elon Musk gjorde det igen (en annan igen): tweetade han något ljust med Dogecoin (DOGE) och skickade priset till himlen. Det är efter att ha ”#Bitcoin”I hans bio i ungefär en vecka. Nu förklarade han att Dogecoin är ”folkets krypto” och tog upp den inför sina 45,4 miljoner följare.

Som ett resultat, Dogecoin upplevde en rally på över 58% på några timmar. Från $0.036 sprang till $0.057 per token idag. Vilka är förmodligen goda nyheter för sina lojala investerare?

Mer om Dogecoin och WallStreetBets

Kanske finns det inget seriöst kryptovalutaprojekt på WSB, men rörelsen i allmänhet växer faktiskt. Innan GameStop-avsnittet startade hade denna grupp i Reddit 1,9 miljoner användare, och nu räknar de över 8,5 miljoner. Det är en fantastisk 347% + -ökning på några dagar.

Dessutom är hedgefonderna så oroliga för dem att företaget Thinknum Alternative Data (och andra, som Nomura) har en nytt stjärnverktyg för dessa företag: rapporter och programvara som rankar de mest nämnda aktierna på WSB och Reddit i allmänhet. Bara för att vara beredd på det sämre.

kvinna-pc-telefon-krypto

Kanske borde de också använda Twitter för åtminstone Dogecoin räknar nu med en #DogeArmy som är fast besluten att ta denna symbol till en dollar. Kontot @DogecoinRise, med 207 000 följare, marknadsför det; och det finns också en "Dogecoin to $1-rörelse" (@yismanpicks) med 16,5 000 följare som gör det.

Allt detta avsnitt med Dogecoin och WallStreetBets kan vara en film en dag. Och vi menar det för att grundaren av WSB redan såld hans berättelse till filmproduktionsföretaget RatPac Entertainment.

Utvalda bilder av NASA-Imagery / Pixabay


Vill du äga lite DOGE innan du missar hype? Tjäna $10 doggies i vår gåva på Alfacash! Och glöm inte att vi pratar om detta och många andra saker på våra sociala medier.

Twitter * Telegram * Facebook * Instagram * Youtube * Vkontakte

Author

I'm a literature professional in the crypto world since 2016. It doesn't sound very compatible, but I've been learning and teaching about blockchain and cryptos for international portals since then. After hundreds of articles and diverse content about the topic, now you can find me here on Alfacash, working for more decentralization.

sv_SESvenska